CARNAVAL SOLSONA Carnaval Solsona

Tenim set de Carnestoltes. Ajuda’ns a trobar-lo.

General

L’11 febrer de 2021, a Solsona, havia de ser un Dijous Gras com qualsevol altre. Sa Majestat el Rei Carnestoltes arribava a la ciutat dalt de la seva carrossa i se li va fer entrega de la Clau. Unes hores després, dos misteriosos emmascarats el van segrestar. Des de llavors, no se n’ha sabut res més.

Mesos més tard de la desaparició, veïns i veïnes del Solsonès ens han fet arribar les seves preocupacions arrel d’una pista que els segrestadors ens van deixar a l’aire i no vam ser conscients de la seva importància. 

Es tracta d’una coordenada que condueix a un espai real. Serà el seu amagatall? Serà la zona per on es mouen? No ho sabem, però tenim ganes de descobrir-ho. És per això que l’ajuda de tothom és indispensable per saber tot el que hi ha a darrere de tot això.

Tenim set de Carnaval. Tenim set de Carnestoltes.

Fem, entre tots, que el Carnestoltes pugui tornar a arribar a Solsona el pròxim 24 de febrer tal com es mereix. És hora de trobar-lo. És hora de posar llum a la foscor.

https://www.youtube.com/watch?v=ZX6LCfxMG60

Us proposem 7 rutes pel Solsonès per fer amb amics o amb la família. Per cada una d’elles haureu de trobar el número ocult en el manuscrit del Carnestoltes tot fent la ruta. Un cop completades, almenys 5 rutes de les 7, coneixereu el secret de l’amagatall del Carnestoltes. 

Teniu fins al 30 de novembre! Us animem a compartir les vostres excursions a les xarxes amb els hashtags #setdecarnestoltes i #carnavalsolsona2022

Més notícies