CARNAVAL DE SOLSONA 50è Carnaval Solsona

Mecenatge Olímpic

General

SEMPRE HI HAURÀ UNA PETITA PART DE MI EN LA HISTÒRIA DEL CARNAVAL

 

Un cop més, des del Carnaval seguim amb la iniciativa del mecenatge dels gegantons. L’any passat, entre tots, vam fer-ho possible amb el Comte de l’Assaltu Xic. Aquest any, el protagonista serà l’Olímpic Xic.

 

Us proposem poder ser partícips de la construcció d’aquest nou element que tornarà a ser la il·lusió dels més petits (i dels no tan petits, també). A part de les aportacions econòmiques que faran possible la creació de l’Olímpic Xic, aquest projecte permet a tots els mecenes formar part de la història del nostre Carnaval, el Carnaval de Solsona. Estem segurs que any rere any, quan els vegeu ballar pensareu tot somrient… Jo en formo part!


Els imports i la seva representació envers el mecenatge seran els mateixos que l’any anterior:
De 10 a 24 € – un diploma d’agraïment.
De 25 a 49 € – un diploma i un pedaç per a la bata.
A partir de 50 € – un diploma, un pedaç i el nom gravat al cavallet.


Quan deu membres o més d’una mateixa comparsa facin una aportació mínima i assisteixin en conjunt, rebran el nom gravat de la comparsa al cavallet dels gegants.

Cal fer el pagament de l’import desitjat a un d’aquests comptes:

ES07 2100 0081 9402 0024 5094
ES02 0081 0214 8100 0121 7723


Cal anotar el nom i cognoms de l’ordenant i portar el justificant a l’oficina del Carnaval durant els dies d’obertura per recollir l’obsequi corresponent.

 

Aquest any tenim una novetat! A tots els participants de 25 a 49€ sortejarem tres figures de l’Olímpic fet de cartró amb els braços mòbils.

I als participants de 50€ o més, sortejarem 1 lot de 4 figures fetes de resina de la Família Boja, elaborades pel Taller Escultura Casserras.

Aquest sorteig se celebrarà el dia que ens reunim tots els mecenes. S’anunciarà la data més endavant.

I ja ho sabeu, aquesta és la vostra oportunitat per deixar empremta a la història del nostre Carnaval.

MOLTES GRÀCIES MECENES!

 

 

Més notícies