CARNAVAL SOLSONA Carnaval Solsona

El Carnaval de Solsona 2022 ja té cartell!

General

Com l’any passat, els socis i les sòcies de l’AFCS han votat telemàticament el cartell del Carnaval 2022. La votació ha estat oberta des del passat dissabte dia 20 de novembre fins el dimarts dia 23. L’elecció ha estat molt renyida fins l’últim moment. Finalment, el cartell guanyador, amb 69 vots, ha estat el de la solsonina Nicola Roca, que ja va va ser l’autora del cartell del Carnaval 2018. L’obra escollida mostra a una Geganta Boja amb els pits coberts amb mascaretes tot traient-se la faldilla i una creu que la tapa de cintura en avall.

En segon lloc i presentat des de Burgos, amb 64 vots, el cartell de Diego Gil. I en tercer lloc, el del també solsoní Dani Campabadal amb 25 vots. En total hi ha hagut 296 vots, que representen un terç dels socis de l’entitat. Pel que fa a les propostes presentades, se n’han rebut 33, provinents d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

Des de l’AFCS estem satisfets de la qualitat, quantitat i originalitat dels cartells d’enguany. Agraïm la participació de tota la gent i també als socis i sòcies per l’èxit de votació.

Més notícies