CARNAVAL SOLSONA Carnaval Solsona

Donem la benvinguda al Pop!

General

Us presentem el programa de la jornada de presentació del Pop. El proper 17 de juliol serà un dia ple d’activitats i moltes sorpreses.

Durant el matí podreu descobrir la història gegant del Carnaval de Solsona amb una visita guiada única pel nucli antic de la ciutat de la mà dels gegants de Carnaval. Les visites seran gratuïtes i caldrà reservar-les a entrades.turismesolsones.com. S’oferirà una sessió amb intèrpret de llenguatge de signes (per a més informació i reserves contacteu a info@carnavalsolsona.com). Paral·lelament, de 10 a 13h l’exposició de gegants al gimnàs de l’Escola Arrels Primària estarà oberta a tothom.

A més a més, a partir de les 10 del matí a la plaça del Camp us esperen un munt de tallers i activitats per a tots els públics. Concurs de K-tifes, un taller de feltre a càrrec d’Amisol, bitlles catalanes a càrrec del Club de Bitlles Solsona, una classe de Zumba (a partir de les 11.30 h) a càrrec d’Espaigua, un taller per crear el teu pop de llana a càrrec de l’Associació de Dones del Solsonès, un taller de cal·ligrafia àrab a càrrec de GEDI, i molts jocs. L’acte estarà amenitzat per Pep Callau.

A la tarda arribarà l’hora de donar la benvinguda al Pop. Us esperem a la sala Polivalent a les 16 h. Les entrades s’hauran de reservar gratuïtament a entrades.turismesolsones.com. Seguidament, a la plaça de l’1 d’octubre tothom qui vulgui podrà veure de prop el Pop i fer-lo ballar.

El Pop serà un gegant simpàtic, lleuger i acollidor que permetrà a qualsevol persona portar-lo i participar de forma inclusiva als actes de Carnaval. És el tret de sortida del Carnaval per a Tothom, un projecte de l’AFCS, l’Associació Amisol i la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona. Amb aquest gegant, el Carnaval de Solsona passarà a ser el primer de tot el territor que tindrà com a propi un element d’aquestes característiques, confeccionat per el Taller d’Escultura Casserras de Solsona.

El mecenatge del Pop continua obert a carnavalsolsona.com/pop. Ajuda’ns a fer possible un Carnaval per a Tothom!

MECENATGE POP

Degut a la situació actual de pandèmia, la programació es pot veure alterada en qualsevol moment. Consulteu les xarxes socials i la web del Carnaval per estar al corrent de les novetats.

Més notícies