CARNAVAL SOLSONA Carnaval Solsona

Concurs “La Bata arreu del món” XVII

Concursos

L’Associació de Festes del Carnaval de Solsona torna a posar en marxa el concurs de “La Bata Arreu del Món” per 17è any consecutiu.

El concurs premiarà les fotografies que mostrin la bata de Carnaval en els llocs més originals o inhòspits, emblemàtics o coneguts, etc.

L’Associació de Festes del Carnaval anima a tothom a fer-se alguna foto amb la bata de Carnaval. Qualsevol indret pot ser bo, ja que no tan sols es valora llunyania sinó que es premia l’originalitat, creativitat o sorpresa de la fotografia.

Sota el nom “La bata del Carnaval arreu del món”, el concurs quedarà obert fins el dia 28 de gener de 2022.  Es premiarà la persona guanyadora i dos finalistes.

Els interessats podeu fer arribar les vostres fotografies a través de correu electrònic a l’adreça info@carnavalsolsona.com o bé deixant-les a l’Oficina de Turisme del Solsonès. Amb la fotografia cal adjuntar-hi el nom i cognoms del concursant, així com també un telèfon de contacte.

Totes les fotografies que es recullin s’exposaran durant la festa solsonina. Les fotografies dels 3 guanyadors passaran a formar part de l’arxiu del Carnaval, i les fotografies restants es podran passar a recollir els dies posteriors al Carnaval a l’Oficina de Turisme del Solsonès.

Per a qualsevol dubte, pregunta, aclariment o qualsevol altra cosa, podeu dirigir-vos a info@carnavalsolsona.com.

Més notícies