CARNAVAL SOLSONA Carnaval Solsona

Associació de Festes del Carnaval de Solsona

Formulari d'inscripció de soci/sòcia

Inscriu-te directament com a soci o sòcia fent el pagament amb targeta de crèdit de la quota per al proper Carnaval. El número de compte bancari el farem servir per cobrar-te les quotes dels anys següents.

Per pagar la quota de 2023, marca la casella "Ja soc soci" i fes el pagament amb targeta. També pots fer una transferència al número de compte IBAN ES02 0081 0214 8100 0121 7723 (Concepte: Quota + el teu nom) i enviar-nos un correu notificant-ho a socis@carnavalsolsona.com

L’Associació de Festes del Carnaval de Solsona és el Responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament: La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió de les activitats que s’ofereixen des d’aquesta associació i respondre a les necessitats de les persones que en són sòcies. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals, i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes. Les dades proporcionades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal. Vostè, com a usuari, té dret a obtenir confirmació sobre si l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona estem tractant les teves dades personals, l’origen d’aquest tractament i les comunicacions de les dades que s’hagin fet o que es puguin fer; dret a modificar les dades inexactes o incompletes; dret a suprimir-les quan ja no siguin necessàries o pertinents per a la finalitat que en va legitimar la recollida i tractament, i dret a oposar-te al tractament de les dades o al cessament del tractament en determinats supòsits. Té dret a retirar el seu consentiment per al tractament de les dades de caràcter personal en qualsevol moment. I té el dret també a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent. Dades de contacte per exercir els seus drets:
Adreça postal: Passeig Sant Antoni Maria Claret s/n - Casal de cultura bústia 45
Adreça electrònica: socis@carnavalsolsona.com
Vostè ha d'acceptar que ha llegit i que està conforme amb la clàusula anterior.